2017 Rossmann - konkurs

 

KONKURS DLA STUDENTÓW WYDZIAŁU BUDOWNICTWA, ARCHITEKTURY
I INŻYNIERII ŚRODOWISKA POLITECHNIKI ŁÓDZKIEJ
NA OPRACOWANIE KONCEPCJI WYKOŃCZENIA SKLEPÓW ROSSMANN

Firma Rossmann oraz Instytut Architektury i Urbanistyki zapraszają do wzięcia udziału w konkursie zorganizowanym dla studentów wszystkich kierunków architektonicznych Wydziału Budownictwa, Architektury i Inżynierii Środowiska Politechniki Łódzkiej.

Przedmiotem konkursu jest przedstawienie nowego standardu wykończenia wnętrz sklepów Rossmann przewidzianych do realizacji w prestiżowych lokalizacjach.

Celem konkursu jest wyłonienie najlepszej pod względem architektonicznym, wizualnym i użytkowym koncepcji. Pracę konkursową należy wykonać w formie prezentacji projektu (w wersji elektronicznej) wraz z opisem idei. Ponadto należy załączyć plansze wystawowe o wym. 100 x 70 cm. Zawartość plansz:

- Wizualizacje strefy wejścia oraz wnętrza sklepu (min. 5 ujęć przedstawiające kluczowe elementy koncepcji sklepu

- Koncepcja aranżacji wnętrza wraz z opisami ( z uwzględnieniem rodzajów materiałów wykorzystanych w projekcie) i wymiarami niezbędnymi do przedstawienia idei projektu – rzut, min. 4 rozwinięcia ścian - skala 1:50 lub 1:100.

Organizator dopuszcza możliwość wzięcia udziału w konkursie i stworzenia jednej pracy konkursowej przez nie więcej niż 3 osobową grupę Uczestników.

Organizator przewiduje następujące nagrody w konkursie:

·         za zajęcie I miejsca – jedna nagroda o wartości 10 000 zł

·         za zajecie II miejsca – jedna nagroda o wartości 7 000 zł

·         za zajęcie III miejsca – jedna nagroda o wartości 5 000 zł

Uprzejmie prosimy o zapoznanie się z Regulaminem Konkursu.

Regulamin konkursu                                            Plakat

 

Ten serwis używa plików cookies. Niektóre z plików cookie są niezbędne do prawidłowego działania tego serwisu i już mogły zostać zapisane w folderze przeglądarki. Mogą Państwo je zablokować lub usunąć, jednak część witryny może przestać działać prawidłowo. Aby dowiedzieć się więcej przeczytaj Politykę plików cookies.

Akceptuję pliki cookies.